Marketing en media strategie

Social Media

Social media zijn niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. 

Wat deze online platformen zo populair maakt, is de minimale tussenkomst van een externe professionele partij. Elk individu kan immers op elk tijdstip zelf online zetten.

Wij zorgen voor een optimale integratie van social media op uw website. 

Post u iets op Facebook en/of Instagram? Wij kunnen ervoor zorgen dat dit automatisch ook op uw website komt, zonder enige extra inspanning van uw kant.

SEO

SEO gaat niet over het manipuleren van de zoekresultaten. Het is het gestructureerd weergeven van informatie zodat de zoekmachines duidelijk weten waarover je website gaat. SEO is niet zomaar een laagje over een bestaande website. SEO is diep geïntegreerd in de website, en zelfs erbuiten. Een website met een gebrekkige structuur of matige content zal niet plots beginnen te renderen door het toepassen van wat zoekmachine-optimalisatie.

SEO verweven we doorheen het proces van het bouwen van een website. Dat begint bij het helpen bepalen welke componenten er in de website vervat zullen zitten. Bij de volgende stap, het uitwerken van het prototype, houden we rekening met de zoekmachines wanneer er beslist wordt hoe de verschillende componenten onderling linken, wat de structuur is van de website, … Bij het bouwen van de website zelf zorgen we ervoor dat technisch alles goed zit.

Ook bij het invullen van de website zelf is het belangrijk dat de inhoud SEO-vriendelijk opgesteld wordt, maar ook andere content (video, afbeelding, …) heeft baat bij het hoger ranken in de zoekmachines, en kan daarop geoptimaliseerd worden.

Social Media