Support & onderhoud

Kwaliteit,

Wanneer jouw project eenmaal in productie is, dan zal je regelmatig vragen hebben. Dit kunnen eenvoudige content management vragen zijn, maar ook complexere vragen zoals: wat betekent een bepaalde Drupal error, hoe krijg ik mijn website hoger in zoekmachines, hoe krijg ik mijn website sneller? Daarnaast weet je zeker dat je zo nu en dan kleine wijzigingen wilt; een website is namelijk nooit af.

code
Beheer en onderhoud

Vaak heb je zelf niet de tijd, kennis of zin om je site te beheren en onderhouden. Hierin kan Decency uw partner zijn. Wij zorgen er met plezier voor dat jou teksten en foto's op de site komen nadat u deze met ons meegedeeld hebt.

Een site moet goed onderhouden worden als deze snel moet blijven en veilig. Het Drupal Security Team brengt bijvoorbeeld regelmatig beveiligingsupdates uit voor Drupal Core en verschillende modules. Wij hebben de nodige kennis om deze te analyseren en de prioriteit en impact hiervan in te schatten.

Door ons te kiezen als uw partner, laat u niets aan het toeval over en zal uw site altijd tot in de kleinste details onderhouden en beveiligd worden.

Hosting en monitoring

Uw site is het visitekaartje van uw bedrijf en u wilt dus dat uw site snel is en dus ook altijd online staat.

Drupal is een razend snel systeem, maar de hosting omgeving moet hier wel op ingericht zijn. Een aantal best practices en applicaties helpen je site razend snel te houden. Decency heeft hier jarenlang ervaring mee, wij zijn bekend met de laatste nieuwe optimalisatie technieken. Elk Drupal systeem is uniek en behoeft een specifieke hosting optimalisatie. Wij hebben hiervoor verschillende processen geautomatiseerd, zodat er zo weinig mogelijk fouten kunnen gebeuren.

Wij hosten al onze websites zelf en monitoren deze zodat wij potentiële problemen op tijd zien en deze kunnen fixen voordat je site down gaat.

monitoring