Under your skin

Under your skin

Alvorens wij nog maar één code schrijven, moeten we uw onderneming door en door kennen.

Na een kennismakingsgesprek, maken wij een volledige analyse van uw bedrijf, product(en), klanten, markt én concurrenten om zo uw digitale strategie te kunnen finetunen en visualiseren met een op maat gemaakte website. 

Step by step

Bedrijven worden stap voor stap gebouwd. Websites ook. 

Nu we elkaar voldoende kennen, kunnen we uw business-en communicatiedoelstellingen in kaart brengen in combinatie met uw merk, product(en), customer journeys en interne processen. 

Op basis daarvan maken wij een framework. Een framework zorgt voor de eerste grote lijnen binnen het proces en bepaalt de richting die we uitgaan. 

We definiëren de verkozen vormen en gevoel en realiseren vervolgens de nodige uitwerkingen. 

Tenslotte wordt er op basis van dit framework, een ontwerp van de website gemaakt.

Feedback

Wanneer het design op punt staat, ontvangt u een URL waar u de website als het ware ‘live’ kan bekijken. 

Wij voorzien een zeer gebruiksvriendelijke module waar u op een eenvoudige manier uw digitale feedback kan achterlaten. U klikt gewoon op de plaats op het scherm en kan ons zo laten weten wat en hoe u iets aangepast wenst te zien. 

Wij verwerken vervolgens uw feedback, u krijgt hiervan een melding en kan de update meteen bekijken. 

Communicatie

Mailen om te mailen, daar doen wij niet aan mee. Wij zijn uiteraard op elke mogelijke manier bereikbaar als u vragen heeft (ja, zelfs ook postduif). Wij beloven van onze kant uit dat als u van ons een mail ontvangt, deze ook écht de moeite is om te bekijken. 

Feedback