Overslaan en naar de inhoud gaan

01 Inleiding

Moravia is een Nederlands bedrijf dat instaat voor allerlei signalisaties, van magazijnen en winkels tot parkings of wegen. Ze wilden dus graag een catalogus website om de producten te etaleren.

02 Omschrijving

Een niet-alledaagse klant vraagt om een uitdagende aanpak.

Omwille van hun uitgebreide gamma, hebben wij eerst een duidelijke overzichtsstructuur voorzien van alle producten. Deze werd vervolgens in een wireframe gegoten om zo de inhoud van elke pagina te weergeven.

Van hieruit hebben we een design gemaakt dat de gebruiker centraal zet om zo snel en gemakkelijke mogelijk een product te vinden en eventueel contact op te nemen.

Er werd gewerkt met Drupal om een zo toekomstgericht mogelijke website te bouwen die kan groeien op vraag van Moravia. Zo werd er ook een integratie gedaan met Google om de data op te halen vanuit de catalogus als Google Sheet.

We hebben een Drupal website opgeleverd met een extreem gebruiksvriendelijke User Interface waarmee Moravia zelf elke pagina heel dynamisch kan opbouwen.

Om Moravia zoveel mogelijk te ontlasten voorzien wij de nodige blijvende ondersteuning voor de website en regelen wij ook de webhosting.