Overslaan en naar de inhoud gaan

01 Inleiding

Gyldenore is een jong en ambitieus bedrijf met passie voor unieke en klassieke voertuigen. Hieruit volgde dan ook de gedachte om een veilingsite te bouwen. Hun slogan is dan ook "Know what you buy. Sell what you cared for."

02 Omschrijving

Tijdens het voortraject hebben we de flows bepaald hoe de veilingsite moest werken en wat hier de belangrijkste aspecten waren. Van hieruit hebben we een design gemaakt dat de gebruiker centraal zet om zo snel en gemakkelijke mogelijk zelf een voertuig online te kunnen zetten of een bod te doen en eventueel een voertuig te kopen.

Er werd gewerkt met Drupal om een zo toekomstgericht mogelijke website te bouwen die kan groeien op vraag van Gyldenore. Zo werden er ook verschillende integraties gedaan met 3rd parties zoals Mollie voor het betaalsysteem en Pusher voor de realtime updates op veilingen zoals een bod en commentaren.

We hebben een Drupal website opgeleverd met een extreem gebruiksvriendelijke User Interface waarmee Gyldenore zelf elke pagina heel dynamisch kan opbouwen.

Om Gyldenore zoveel mogelijk te ontlasten voorzien wij de nodige blijvende ondersteuning voor de website en regelen wij ook de webhosting.